2 gedachtes over “Het was druk in de hemel boven Hoofddorp”

  1. hier in BREDA gebeurt hetzelfde ,vol met brede witte strepen …en zelfs de regering weet niet wat voor troep ze in de lucht spuiten .Ikzelf dacht eerst aan zilverjodide maar het schijnen aluminiumzouten te zijn/

    1. Zo te zien verwijs je naar de chemtrails samenzweringstheorie.
      Witte strepen achter vliegtuigen zijn bevroren waterdamp (contrails). Als de lucht droog genoeg is, verdampen de strepen ook weer snel. Als zo’n spoor niet verdwijnt, wordt dat geweten aan geheime organisaties die chemicaliën lozen om het klimaat te beïnvloeden of de burgers onschadelijk te maken. Men spreekt dan van chemtrails. Dat is allemaal al uitvoerig “debunked” zie bv: https://skepsis.nl/vliegtuigsporen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *